Activitats

Vies Verdes de Girona

S’entén per “vies verdes” aquelles infrastructures de comunicació desenvolupades sobre trams ferroviaris desafectats del trànsit i, sobre camins de la natura destinats a usuaris no motoritzats, vianants, ciclistes o persones amb mobilitat reduïda, que es poden utilitzar per a fins recreatius i per a desplaçaments entre centres d’activitat. En general, són corredors de comunicació no motoritzats, fàcils, agradables de recórrer i segurs. El traçat és accessible i integrat en el medi natural.

Ruta del Ter

La Ruta del Ter és una ruta que uneix dos pols d’atracció turística com són els Pirineus i la Costa Brava, mitjançant un itinerari que segueix el curs del riu Ter, i que travessa cinc comarques de Catalunya. La ruta es pot fer a peu o en bicicleta.

Al llarg de tot aquest recorregut, es pot observar una diversitat de paisatges, elements culturals, la història i les tradicions de cada municipi per on passa la Ruta, i al mateix temps es pot degustar una àmplia varietat gastronòmica.

Rutes BTT a la provincia de Girona

  • Rutes BTT de la selva
  • Rutes BTT del Gironès
  • Rutes BTT de la Garrotxa

Punt de Burricleta Bonmatí

Burricleta democratitza l’ús de la bicicleta per a tot tipus de persones: homes i dones, grans i petits, joves i adults, en família, en grup o en parella, i en qualsevol moment de l’any, sense altra condició que saber anar amb bicicleta.

Fa fàcil la descoberta de l’entorn natural , gràcies al GPS interactiu acoblat a les burricletes, que inclou continguts culturals i naturals, tant tangibles- arquitectura, geologia, botànica, fauna – com intangibles – història, llegendes, paisatges , valors -.

Parapent

Vine i gaudeix de la llibertat d’un vol en parapent biplaça, sent la brisa i admira el paisatge.
T’acompanyem en un vol inoblidable gaudint dels paisatges de Girona i de l’Ermita de Sta Brígida, a Amer. Ens trobem a 20 km de la ciutat de Girona, a 40 km de la Costa Brava i a poc més de 100 km de Barcelona.

Pesca de la Truita

La zona de les ribes del Ter gaudeix de la protecció de la xarxa natura 2000: ribes del baix Ter, catalogades com a espai d’aigües continentals. A Catalunya sols hi ha dues zones de pesca continental obertes tot l’any, una al Pirineu de Lleida i l’altre al tram del riu Ter d’Anglès. En Aquest tram s’hi practica la pesca esportiva sense mort de la truita durant tot l’any. Aquesta zona és considerada una de les millors zones de pesca de truita d’Europa. Podem treure els tiquets per anar a pescar.

Bolets

A Catalunya hi ha una gran tradició boletaire, al bosc depèn del bolet que vas a buscar has d’anar a un tipus de lloc o altre. Per el lloc on està situada la casa (te molta diversitat de boscos a prop) dona un ventall molt gran d’opcions d’anar a buscar bolets.

Circuit de Motocross

Gaudeix de la Natura, un espai únic per descansar en família, com a casa.